Gastenboek | Downloads | Links | Contact
Aanmelden
Afdrukken Afdrukken

Disclaimer

Op deze site staan ongewone afbeeldingen en uitspraken. Ben je hiervan niet gediend verlaat deze site dan onmiddelijk. Ook minderjarigen zijn niet bevoegd om de inhoud van deze site te bekijken. De uitspraken op deze site zouden kunnen worden geÔnterpreteerd als persuasief danwel overtuigend. Het is nadrukkelijk NIET onze bedoeling om lezers aan te zetten tot drugsgebruik of crimineel gedrag. Indien dit wel gebeurt kan de Yo Jax Crew hier niet verantwoordelijkheid voor worden gehouden. Ondanks onze grote inspanningen kan bepaalde informatie op deze site kan onjuist zijn en ook daarvoor is de Yo Jax Crew niet verantwoordelijk. De lezer behoort zelf te kunnen beslissen wat hij of zij opvat als de werkelijkheid of fictie. Is dit niet het geval dan is deze site duidelijk niet geschikt voor die lezer en wordt het hem of haar ook ten sterkste afgeraden om deze site of een onderdeel daarvan te bekijken.


Copyright en inhoud

Alle teksten, lay-out, afbeeldingen, scripts en andere items op deze site vallen onder de bescherming van het auteursrecht. KopieŽn, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn streng verboden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijke toestemming is verleend door de eigenaar van de site: Yo Jax International. Elke inbreuk kan leiden tot burgerrechtelijke of strafrechtelijke vervolging.

Daar waar mogelijk vermelden wij onze bronnen. Indien dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is, willen wij graag op de hoogte gesteld worden wanneer er op bepaalde inhoud auteursrechten rusten.


Externe informatie

Deze website bevat links naar websites of naar webpagina's van derden. Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze sites en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan.


Technieken

Op deze site worden diverse technieken gebruikt, waaronder cookies, MySQL, PHP, JavaScript, CSS en DHTML. Wij hebben geprobeerd rekening te houden met zoveel mogelijk computersystemen. Alles is uitgebreid getest met Mozilla Firefox 1.5, Internet Explorer 6 en Opera 8. Toch kan het voorkomen dat bepaalde onderdelen niet helemaal werken op jouw systeem. Heb je hier vragen over, neem dan contact op met de maker van de site: webmaster apenstaartje yojax punt com.

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS Powered by PHP5 Powered by MySQL