Gastenboek | Downloads | Links | Contact
Aanmelden
Afdrukken Afdrukken

Gastenboek

Er staan 387 berichten in het gastenboek. Pagina 4 van 39.

Afzender: vaagwijfiej - maandag 9 oktober 2006 om 12:11:21

goeden dag allemaal voor het eerst dat ik hier ben ik weet nie wat ik moet doen hier maar ik probeer maar wat uit hor :P
nou veel plezier verder mensen

Afzender: the one and only - maandag 18 september 2006 om 13:39:52
Homepage:http://www.creatief.met.kurk.org

Het was een klamme zomernacht, buiten was het 30 graden en binnen minstens 25. Afgescheurde kartonnenplaten bedekten de ramen, waardoor het pikdonker was in de smalle kamer.

Op het vale matras achterin de kamer lag hij dan. Hij probeerde zich voorzichtig om te draaien, maar het zweet gutste al over zijn gezicht, alleen al bij de gedachte eraan. Plotsklaps realiseerd hij zich dat hij niet alleen kon zijn, en voelde naast zich... Met zn grove handen streek hij over het klonterige kussen naast hem in de hoop, ja... Gelukkig ze was er nog. Een pijnscheut schoot door zijn buikspieren toen hij zich oprichte en haar lekker dicht bij zich nam.

Uit de emmer, die hij liefkozend funky chicken noemde, haalde hij nog een kipkrokantje. Die inmiddels al zijn krokantheid was verloren door de klamme toestand van de kamer en zijn bezwete aanwezigheid. Hij zette zijn laatste zwarte tandjes in het stukje kip en scheurde een paar pezen af, die hij lekker fijnkauwde. Langzaam kreeg hij nu ook zijn linker oog op een kier. Het was tijd voor een zweentje, zoveel was zeker. Al was het zo goed als onmogelijk met deze temperaturen iets te fabriceren wat ook maar op een zweentje zou lijken, herrinerde hij zich de laatste groene staaf die hem in slaap had doen sukkelen. Die kon toch niet helemaal op zijn? Nu wist hij het weer. In de toestand van gisteravond had hij de emmer tevens als asbak gebruikt! Er moest nog een restje liggen! Met ongekende snelheid begon hij tussen de kip te graven, maar tevergeefs. Hij draaide snel de emmer om op zn lakens en zag daar zijn laatste beukertje, 1 duimpje dik liggen. Hij liet zich vermoeid vallen met zijn buik over de emmer en kip en plaatste het zweentje in zijn mond. Hij nam een paar stevige trekjes voordat hij hem daadwerkelijk aanstak. Na een flinke hoestbui stak hij het J'tje op en rookte hem tot de tip op. Langzaam begon zijn linker oog weer dicht te trekken en verzonk hij in een diepe slaap...

Afzender: Wietbas - donderdag 31 augustus 2006 om 15:53:19
Homepage:http://www.yojax.com natuurlijk!

Afzender: Linkbeamer - vrijdag 16 juni 2006 om 00:33:52
Homepage:http://www.linkbeamer.com

Op zoek naar linkpartners voor je site? Meld je gratis aan bij www.linkbeamer.com en vind vele webmasters die graag een link met u ruilen!

Afzender: Kaptein Kotskurk - zondag 19 maart 2006 om 12:10:17

Met zijn grove handen streek hij door zijn smoezelige haren. Halverwege bleven zijn handen steken in de klitten en hij gaf het op. Een straaltje daglicht tussen de zware verduisteringsgordijnen deden pijn aan zijn hangende oogleden. Het moest nu al twee uur smiddags zijn en hij kon nog steeds niet lekker slapen. Het zweet brak hem uit als hij zich bedacht, dat hij morgen toch echt weer naar de shop zou moeten voor een nieuwe voorraad. Met zijn rechterhand zocht hij iets op het nachtkastje. In een overvolle astbak vond hij nog een half bluntje, lekker puur vol met nederskunk. Hij nam eerst drie hijsjes door de half opgerookte blunt, zonder hem aan te steken, omdat hij dit zo lekker vond smaken. Het in bed liggen maakte hem geil als boter, maar eigelijk was hij nog te lam omzich zelf af te moppen. Plots voelde hij een groene gloed door zijn lichaam, en begon het laatste maagsap op te braken. Voorzichtig draaide hij zich om, zodat het het braaksel niet op het lieve bluntje terecht zou komen. Beter op zijn kussen, dan op zijn kostbare voorraad nederskunk, en een voorverwarmd kussen lag ook wel lekker. Wanneer hij dadelijk weer te stoned om te bewegen zou zijn! Tot zover de avonturen van kaptein kotskurk, indien er animo is voor meer vieze verhalen hoor ik dat graag!

Afzender: Docter Anders G - maandag 27 februari 2006 om 10:47:03

wejooo yojax online dat worden weer mooie drugs avonturen denk !! grtn uit utrech waar de yojax spirit voortleeft !!!!

Afzender: Mortal Addict - zondag 26 februari 2006 om 14:23:12
Homepage:http://www.yojax.com/site/?id=gbookwrite

Hoopty Hoop Nigga Whoot we are back on track kicking that shit with fat ass blunts & cheap pints. Propz for Mistah BZ & W-rush... ziet er goed uit jongens, als ik nog wat textuele bijdrages moet aanleveren, houd ik me aanbevolen... Clown Clown Clown Clown

Afzender: Gustav - dinsdag 21 februari 2006 om 15:00:39

Ghehe, Yojax back onlino, goed bezig.

Afzender: bZ - zaterdag 18 februari 2006 om 15:43:09
Homepage:http://www.yojax.com/

Weejoo yojax is terug,
schrijf in het gastenboek!!

Afzender: Jappeloor - dinsdag 21 december 2004 om 22:25:53
Homepage:http://coolasl.com/kitt

echt een vette site, al die paddo verhale enzoe, vind ze echt fantastisch en kan er ook uren over doorblijve gaan maar daar is nu helaas geen tijd voor merja, tot het volgende verhaal dan maar ;-)

Eerste pagina | Vorige pagina | Volgende pagina | Laatste pagina