Gastenboek | Downloads | Links | Contact
Aanmelden
Afdrukken Afdrukken

Yo Jax 10 jaar: Een heel ander verhaal!

HALLUUJ, Trouwe yojax bezoekers wij hebben een mededeling, ons nieuwe adres is WWW.YOJAX.COM. Eindelijk een echte, betaalde server.

Ook zijn we sinds kort weer als vanouds te bereiken via WWW.YOJAX.NET en natuurlijk staan we op google gewoon bovenaan als je zoekt op YOJAX.

Nieuwe server, nieuwe stijl een heel ander verhaal: niet meer die langzame site vol met popups en vooral vaak offline. Allemaal dankzij die aardige bedrijfjes die gratis servers aanbieden en opeens geld gaan vragen. Dus hebben we onze spaarcentjes bij elkaar gelegd en een echte hosting provider ingeschakeld.

Ook in 2010 zal yojax niet stoppen en zichzelf blijven overtreffen. POWER TO THE JONCO'S, POPP TILL U DIE!
[What's New?]


Meel ons!

Vind je onze site tof? Laat dan iets van je horen! Sindskort heeft yojax email. Email is een uitvinding die ons heel leven zal gaan veranderen.
Maar hoe dan? Door middel van telefoon signalen stuurt een modem een boodschap door na een andere modem. Deze andere modem vertaalt deze telefoon signalen in nullen en eenen. Een emailprogramma vertaalt deze codes in leesbare materiaal. Ik begin het te snappen. Zo kun je iemand anders verhaal lezen. En wij bij yojax kunnen dat ook.
Maar hoe kun je dat dan versturen? Je maakt een meeltje(je schrijft een boodschap) Dit doe je op een emailprogramma. Een emailprogramma vertaalt dit leesbaar materiaal in in nullen en eenen. Door middel van telefoon signalen stuurt een modem een boodschap door na een andere modem. Dus ik zou in theorie een boodschap kunnen sturen naar yojax international met een lekker kotsverhaal erin? Ja. En dat kunnen jullie ook, doe dat dan ook...
[Onze adressen]


Reacties

Lees wat bezoekers van onze site vinden. Zoals je op de Reactie-pagina kunt zien, krijgen we ook bezoekers uit Belgie en Duitsland. Maar onze doelgroep is natuurlijk vooral het Nederlandse publiek. Wil je ook een reactie achterlaten dan kun je ons natuurlijk altijd MAILEN!!
[Klik hier]

Drugs Info

Natuurlijk blijft yojax de nummer 1 bron op het gebied van informatie over alle soorten drugs. Zoek je informatie over hasj, wiet, coke of pillen, de yojax site is wat we willen.
[Drugs Info]


Legalize!!

Naar schatting zestig tot tachtig procent van het werk van het Openbaar Ministerie houdt verband met de drugsbestrijding. Als de burgers het gevoel hebben dat ze in een onveilig landje wonen, hebben ze groot gelijk. De oorzaak lijkt ons dat de politici en de ambtenaren, die zich met onze veiligheid zouden moeten bezighouden, gefixeerd zijn geraakt op het drugs-probleem en geen tijd en aandacht meer over hebben voor andere zaken.
[Cannabis: Legalize that fucking drug!]


Gastenboek

Vergeet niet om ons via het gastenboek te laten weten wat je van onze site of onze levensstijl vindt. Het gastenboek is niet bedoeld om mensen uit te zeiken, daar hebben we in het verleden genoeg gezeik mee gehad. Het gastenboek is vanaf nu alleen voor reacties over deze site.
[Gastenboek]


Favorieten

Regelmatig plaatsen wij nieuwe verhalen en informatie op deze site, dus check elke week effe of er iets nieuws bij staat. Met de handige uitvinden genaamd Bookmarks is dit nu nog makkelijker! Druk nu op CTRL+D om Yo Jax bij je lijstje van favoriete sites te zetten! Of nog beter, stel yojax.com in als startpagina. Vraag maar aan je papa hoe dat moet.


Links

De beste sites voor de echte YoJax'er. We hebben ze allemaal op een rijtje gezet op onze Links-pagina.
[Klik hier]


Member Area

In het member area kun je binnenkort je eigen verhalen schrijven voor op deze site. De technologie is al bijna zo ver, maar nog niet 100% getest. We zijn er druk mee bezig. Neem alvast een kijkje, dus heb je nog geen account, vraag hem dan nu aan.
[Klik hier]