Gastenboek | Downloads | Links | Contact
Aanmelden
Afdrukken Afdrukken

Ranzige verhalen top 10

Op speciaal verzoek: Een top 10 met de meest ranzige verhalen die je ooit hebt gehoord... Sommige namen van betrokkenen worden niet genoemd om de hen (die zich er al genoeg voor schamen) enigzins te beschermen.

Nr Ranzig Verhaal
1 Dit is het goorste verhaal dat we ooit hebben gehoord: op een vrijdagavond zou de persoon in kwestie naar de Talk gaan. Hij besloot voor het eerst in z'n leven om een half XTC-pilletje te nemen. Na een kwartiertje ging hij naar de snackbar en werkte daar 2 frikandellen naar binnen. Teruggekomen in de Talk pakte hij nog een half pilletje en ging hij beneden op de bank zitten. Terwijl hij met een aantal mensen aan het tafeltje zat kreeg hij opeens bolle wangen en begon hij kauw-bewegingen te maken. Toen iemand hem vroeg wat hij aan het doen was antwoordde hij: "ik ben m'n frikandel aan het opeten" !!!!! mr. herkauwer....
2 Ken je Poppers? Deze zeer brandbare vloeistof dient men op te snuiven en je wordt dan een minuut lang wazig. Het is te koop in smart- en sexshops voor 15 piek per flesje. Op de sticker staat dat bij aanraking met de huid meteen een arts gewaarschuwd moet worden. En dan nu de vraag van vandaag: "is het slim om poppers te drinken?". Als je midden in de nacht met een portie paddo's in je maag in het bos zit, zou het mogelijk kunnen zijn dat je deze vraag met JA beantwoord, zoals crew-member Gustav deed. Terwijl hij een spannend verhaal aan het vertellen was, met het flesje in z'n hand, klaar om te snuiven, deed hij ineens het ondenkbare. Hij nam een flinke slok en lag daarna een half uur kuchend en proestend in de modder met een brandende bek... errug slim Gustav!
3 Master Addict maakte eind 1999 het volgende mee: hij had in de Talk zoveel gezopen dat hij niet meer wist wat hij deed. Een puke-patrol medewerker was natuurlijk snel ter plaatse en hij werd naar buiten ge-escorteerd. Op de rand van de ijsbaan die op dat moment midden op de heuvel stond kwam het er eindelijk allemaal uit. Met wat water en pleepapier werd Mortal enigzins gefatsoeneerd en ze besloten dat het verstandiger was om naar huis te gaan. Toen ze op de fiets zaten bleek dat de puke-addict niet in staat was om rechtop te blijven en hij viel dan ook om de 5 meter op z'n bek, en het ergste was nog dat hij het liefste gewoon bleef liggen. Arme puke-patrol medewerker. Van Tilburg-centrum naar Goirle (normaal hooguit 20 minuten fietsen) duurde dit keer maar liefst 3 uur (!!) en nu het goorste deel van dit verhaal: op de Korvelseweg (het had net geregend) viel onze verslaafde midden in een plas water. En ook dit keer bleef hij liggen. Opeens viel het de puke-patrol medewerker op dat hij met z'n gezicht in het water lag en hij vroeg: "wat ben je aan het doen??" waarop hij antwoordde met dubbele tong: "ik heb dorst". Hij was dus uit die plas aan het drinken.... de volgende ochtend zat er overigens mos op z'n kin, gras op z'n tanden en modder op z'n voorhoofd.
4 Een kleine yojax'er was om half 5 zaterdagochtend nog errug zat omdat hij net uit de Talk kwam. Hij besloot om nog even door de stad te gaan lopen. Achter de Hema besloot hij dat hij toch wel erg moest schijten en, zonder schaamte, ging hij gewoon op dat opstapje bij de Hema zitten ("daar was tenminste licht") en deed daar zijn behoefte. Met wat A4-tjes veegde hij z'n kont af om vervolgens een paar straten verderop bij iemand z'n brievenbus naar binnen te pissen. (overigens kwam hij 2 minuten daarna tot de conclusie dat de eigenaar van dat huis in z'n woonkamer tv zat te kijken)
5 Nog een yojax'er die verder niet bij naam genoemd wil worden vertelde ons dat hij een strak stond in de talk, en toen hij naar de plee ging kwam er (al pissend) een flinke puke naar boven. Even later stond hij buiten naast de ingang van de Talk nog even bij te komen, en ja hoor, nog een puke. Toen hij naar huis reed, dacht hij dat het al weer over was, maar ter hoogte van de poncho-man-spot reed hij rakelings langs een paar wouten en hij legde (al rijdend) een flinke puke midden op het fietspad. Alsof het niks is...
6 Yojax'er Witte had te veel gezopen toen hij rond 23:00 uur in het Talk cafe op de bank zat. Hij had nog nooit gekotst van drank en hij voelde het dan ook niet aankomen. Het begon al aardig druk te worden en opeens keek hij verbaasd uit z'n oogjes en er spoot een straal geelachtige kots uit z'n mondje, horizontaal! Alsof hij de persoon tegenover hem wilde natspuiten!! Z'n broek en z'n trui zaten helemaal onder, evenals de vloer en de bank.
7 Op een schoolfeest in 013 vorig jaar had onze kleine yojaxer een beetje teveel gezopen, waarna het volgende gebeurde: hij ging naar de dames-WC en kotste daar alles onder. Het was zo erg dat er een plas kots onder de deur uitkwam. De hele plees waren overstroomd.
8 Stuur je eigen verhalen op!!!
9 Stuur je eigen verhalen op!!!
10 Stuur je eigen verhalen op!!!

Ranzig verhaal inzenden

We hebben nog 3 plaatsen vrij in de Top 10! Stuur dus je eigen ranzige verhaal op en als we het ranzig genoeg vinden plaatsen we het! Stuur gewoon een meeltje naar Yojax is dat makkelijk of niet??