Gastenboek | Downloads | Links | Contact
Aanmelden
Afdrukken Afdrukken

Trip Reportz

Wij willen Tripper Siem in ieder geval voor zijn bijdrage aan dit onderdeel... Hier vind je enorm vage verslagen van minstens even wappie gebeurtenissen. Dit zijn verhalen van mensen die helemaal onder de troep zaten en vervolgens de moeite hebben genomen om alles wat ze mee maakten te beschrijven. Dit is een niet al te makkelijke opgave, dus voor onwetende kan het soms een beetje moeilijk te volgen zijn :)

Overzicht:

- De eerste Paddo Experience (Written By The Yojax Crew)
- Tommie Tegelspleet (3gr paddestoelen en mucho weedulz)
- Een tripreport van zondag 6 oktober (door TT)


De Eerste Paddo-experience (door de YojaX crew)

Zondag 5 Maart 2000 besloten een aantal leden van de yojax crew paddo's te gaan eten. Wij hadden gekozen voor een halve portie Mexicaanse paddo's de man. Dit omdat het de eerste keer was dat we ons aan iets dergelijks waageden en zoveel vage verhalen hadden gehoord. De crew bestond uit Walrus, Da-Weed, Mortal Addict, Gustav, Tattoo Bob en 6Pack. De experience werd in de hand gehouden door Lusch en Marsh. Omstreeks 13.15 werden de paddo's opgegeten en ze begonnen binnen 20 minuten lichtjes te werken. Walrus had nog een groep lekkere wijven uitgenodigd, alleen toen ze aan de deur stonden bleek dat ze een paar zeer asociale gasten mee hadden genomen. Wij deden alsof we niet thuis waren alleen ze hadden het door. Ze bleven aanbellen maar we lieten ze niet binnen.

Toen ze weg waren hadden we een lucky luke videoband opgezet en men kwam al aardig in de stemming. Door de paddo's voel je alles tien keer zo sterk en moet je veel meer lachen. Geen van ons heeft een bad trip gehad en alles was vloeiend verlopen. De werking was ongeveer 4 uur. Van de paddo experience zijn video opnames gemaakt.

Wat een beetje minder was dat toen we gezellig midden in de paddo's zaten, er twee randjongeren hun 8'ste pilletje kwamen slikken. Zij waren langsgekomen om zo stoer mogelijk te kauwen en wat cola te krijgen om te doorslikken.

Lucky LukeTattoo-bob heeft 3 uur lang onafgebroken Lucky Luke zitten kijken en kent intussen de hele videoband uit z'n hoofd.

Velen van ons hebben hem nog nooit zo gelukkig gezien, terwijl hij zich met zijn vlaakende koets in het wilde westen bevond. Je kon niet met die gozer praten, echt helemaal weg baas.

Walrus heeft een half uur trippend achter de computer gelegen en ondertussen heeft hij onderstaande tekst getypt (typfouten zijn niet verbeterd):

ik zie allemaal kleurenheen enwweer
mortal geeft geen wiet
in een trip zag ik lieke schepens voor me en zijn stond model i
ik was de fotograaf
poppers zijn beter
mortal geeft nog steeds geen wietnu ga ik eff trippen ik heb kramp van het typen
zometeen ga ik wweer opschrijven qwsat ik zag
nuga ik pooppeers opsnuivenik zie joostwik zit in een discotheek
ik ben de jongen
iedereen staat om mij
horde mesjes om me heen
wsiebe zijn hoofd trildetik tik tik tik tik tik ti ktt ttikt ittk tik tik tik tik ti k itkti kti kt itk ititkttitblauw
e nieuw zeeland bij austra;ieleie achtergrond licht
mortal geeft geen wiet
ik eh zit in de animalm farm
beter
ik vetroiwq je voorv geen mewter
ik hoor een nokia melodietje
some body ensur de fone
sprt1010101010101011sport sport baard sigaar roken
shit ,man
gioj zijn hoofd is onder bol

Hier nog enkele reacties van de Yo Jax Crew members op de paddo experience:
6Pack: "het leek net of ik 8 weken op vakantie was geweest maar toen ik de video terugzag realiseerde ik me dat het maar een paar uur had geduurd."
Mortal Addict: "Door die paddo's leek het alsof er maskers van iedereen z'n gezichten werden afgetrokken. Ik kon precies zien hoe mensen in elkaar zaten en hoe ze dachten"
Tattoo-bob: "Lucky Luke rulez"
Walrus: "Mortal geeft geen wiet"


3 Gram Peddies en een berg weed - [ Update 2003 ] - (Door Siem)

Ik heb aan het einde van de vakantie toch nog getript!
Op HET ideale tripgebied, de Kootwijker zandverstuiving bij HasjDamperDenne (Harskamperdennen) en twee dagen daarna heb ik weer een beetje getript :D

Jack en ik zaten op een hangplekkie, in de 1-na-laatste week van de vakantie. We hadden het over een hele vette vakantie die we een keer hadden toen Jack met mij en mn ouders mee was gegaan naar HasjDamperDenne. Jack zei; zullen we erheen gaan, waarop ik zei 'ok', en de vakantie was geregeld.

Jack en ik gingen er woensdag heen. 100 piek weed en een portie mexi gedroogde, dat wordt smulle! Ik had aan die zooi geroken, en gelukkig gingen we taint ervan zetten, want ik had ze echnie door me strot gekregen! Koooooonkerranzige zooi!

- [ Edit ] -

Sommige mensen krijgen ze absoluut niet door hun strot, terwijl anderen (en onervare trippers) er helemaal geen moeite mee hebben. Ik word niet snel misselek, maar de laatste keer dat ik ging trippen werd ik echt enorm misselek van de geur die vrijkwam toen de berg fijngehakt werd voor de thee. Ik zat te walgen van die thee, vooral de geur. Maar voor mij hoort het erbij, het is een soort drempel van de realiteit waar je even overheen moet, en het is een zeer kleine prijs voor de wonderlijke werelden waarvan deze schimmel de poorten kan openen.

Ps Ik heb wel champignons leren eten door de paddo's, en dat was ooit 1 van de dingen die ik absoluut niet door mn keel kreeg :)

- [ Edit ] -

Het is een hele mooie camping, vroeger zijn het schietbanen geweest, allemaal lange stukken grond van elkaar gescheiden door een soort dijken. Overal zaten konijnen, kneitertam, dus azzie sogges helemaal vaag je kop uit de tent stak keek je recht in de ogen van zo'n maf kenijn.
Er was ook een roodbruin eekhoorntje die nootjes uit je hand kwam eten, en al zijn we allemaal bikkels, dat was toch wel erg leuk om te zien. Vlakbij de camping is een enorm militair oefenterrein, dus sogges werden we wakker door tankinslagen en mitrailleurgeknal.

Naja, de eerste dag zuipe en een beetje rondlopen, de hut van twee jaar geleden gezocht en gevonden, hoewel hij volledig opnieuw opgebouwd was, en duidelijk niet door pro's zoals Jack en ik :D
De volgende dag alles voorbereid voor de trip:

Eerst het ideale plekske uitgezocht: een klein eilandje bos in het midden van de eerste zandvlakte. En dat is niet alleen een hele moooie zandvlakte, maar ook nog eens de grootste zandverstuiving van Europa! Toe maar! Maar serieus, het uitzicht was echt zwaar Lotr, als je me vat. (Lord of the Rings)

Een eilandje bos dus. Op een geschikte plek aan de rand hebben we eerst een vuurkuil gegraven, later ook wel 'Firepit, Inca-mijn, Horrordome of Gloeiende Krater' genoemd. Daarnaast hebben we twee ligplaatsen gegraven en hout verzameld.

Saavonts erheen gefietst, de fietsen ergens gestasht en naar de plek geloopt. Aldaar een VOD (Vieze Ouwe Deken) over de ligplaatsen heengelegd, daar nog een gordijn overheen en een kussen erop, en klaar was onze zuppahrielexte lokatie.
Op de camping hadden we al taint gezet (bahbah, stinkende zooi) en die taint was niet te zuipe, een smaak zonder smaak, een smerig chemisch gevoel in je bek... Maar guuut.

Het begon een beetje te komen, en toen ineens, wappes, helemaal kanarie, een keiharde taintvlaag voor mn donder! Teeering, die sloeg hard in, ineens zat ik op een eiland van gekte in een kolkende woeste zee van zand. Jack had door wat er aan het handje was, en die zei wat uhh helpende dingen, zoals 'het is ff in het begin' en 'het wordt beter' enzo. En later ging het ook beter.

Achja, wat heb ik zoal gezien en meegemaakt...
Ik zat op een gekregen moment naar de dennen te kijken, en om de takken met naalden zaten transparante paarse en blauwe bollen van +/- 25 cm met twee geometrische omtreklijntjes van dun metaal eromheen, en die deinden mee met het prachtige bewegingspatroon van de bomen, dat was heel mooi :D Ik probeerde het op dat moment nog aan Jack uit te leggen, maarja, probeer zoiets maar es uit te leggen azzie vertript ben.

De lucht was ook fantastisch, die veranderde om het half uur helemaal, en daar zagen we vanalles in. Jack en ik hebben de hele vakantie over patronen gedizcuzjeerd, want ik vind dat hij het woord patronen verkeerd gebruikt, en dat is ook zo. Maar daar zullen we het nog wel eens over hebben. Ik heb dan ook aan het einde van de trip de strijd opgegeven en me erbij neergelegd dat iedereen die verschijnselen tussen Chaos en Patroon patronen noemen. En ik heb er een hoop gezien, maar die kan ik niet uitleggen.

HET tripwoord van deze trip was Basterd!
Dat is een kreet die een maat van mij heel vaak gebruikt, op zn Brits dan (Bòàòàsterd !!!)
Jack pikte het ook snel op, en we hebben veelvuldig gebruik gemaakt van deze kreet :D Alles wat niet direct meewerkte, zoals een mugje dat maar niet dood wilde, hebben wij hard verrot gescholden voor Persistant Motherfuck! Ik zou er eigenlijk een wavje van moeten maken zodat je de juiste uitspraak hoort, maar die moet jeje maar voorstellen.

De maan verscheen voor het eerst als een luikje in de hemel, dat iemand daarboven was vergeten te sluiten. Later werd het een kwartje voor mij en een sappige limoen voor Jack, dus uiteindelijk werd de maan omgedoopt tot de 'Big Fat Juicy Basterd'.

We hadden (uiteraard) muziek bij (goeie boxjes) en we waren (uiteraard) begonnen met Infected Mushroom. Maar daar werd ik veels te para van, en Jack zn discmen was supergaar, en ik had maar een paar bandjes, en omdat die allemaal te kik (te intens/meeslepend) waren hadden we het bandje 'Bad' van Michael Jackson ligge luisteren, wat best wel leuk was.

DE ontdekking van de trip was Enigma (MCMXI ofzo) dat was zo onbeschrijffelek heilig mooi, echt de allermooiste tripmuziek...

Het was zo mooi dat ik zelfs van die superrielexte muziek helemaal gek werd, het was gewoon te mooi. Ik liep helemaal vaag door dat bosje met mn zaklamp, supermooi, lekker verkennen, begeleid door mystiek gezang dat een betoverde sfeer schepte. Na een poos riep Jack iets vaags, hij riep iets van 'Siem! Tent! Siem!'
Hij wilde zeggen dat we ff naar een hut van hout moesten lopen om er hout uit te scrappe, maar op dat moment hoorde hij mijn stem verder weg dan de stemmen van de jongelui in de omgeving, en op de 1 of andre manier had ik dat opgepikt, want ik was ook heel even para, omdat ik dacht dat er mensen kwamen. Maar Jack vroeg dus 'Hoe kom je daar nou weer?'
Naa, toen wist ik het natuurlijk ook meteen niet meer, ik keek om me heen en er was GEEN UITWEG, ik had geen idee hoe ik daar gekomen was en er was geen uitgang. Toen ben ik maar gewoon ergens in gelopen, en dat zakte heel raar door, maar ik kwam er wel doorheen en toen was alles weer ok.

Die Firepit was zo mooi, een gloeiende krater in het zand (door die opstaande rand) en toen het donker werd zag je nix eromheen als je erbij stond. In het begin van de trip zagen we daar hele mijnen en inca-reliëfs in enzo [~o
Die kuil was beswel demonisch.

Ik von het ook zwaar relext om te 'horen wat er NIET komt'.
Er waren wel wat jongelui in de buurt en andere mensen wil ik dus absoluut niet tegenkomen tijdens het trippe. Maar ik wist heel zeker dat ze NIET zouden komen om mijn trip te verstoren, en ik vond het heel fijn om met de muziek uit te luisteren naar wat NIET kwam.
Maar Jack vond dat alleen maar kut, dus hebben we de chaos maar weer aan gezet.

Ik had ook zo'n leuke skill van de paddies, ik kan het wel uitleggen maar niet overbrengen, ik snap het zelf ook niet echt, maar goed, ik kon een lettercrash maken. Daar kwam ik ineens op, zo van 'he ik kan woorden laten crashen' en toen iets van íeeuuuuw *kgrtsdcbkptr* maar dan ook echt al dieletters in 1 x ! Nu kan ik het niet meer, maar tijdens die trip kon ik echt allemaal letters in elkaar laten beuken op hetzelfde moment. Vaaaag...

Ergens in de trip, het was al wat donkerder, begon eregens een vaag geluid, een soort dzja, niet echt te beschrijven geluid. Het kwam dichterbij, en het was echt keihard, je voelde het in de lucht en in het zand. Jack dacht achteraf dat het een quadbike geweest moet zijn gewezen. Maar ik ben er zeker van dat het of een helicopter of een militair experiment geweest is, want dat geluid kwam eerst uit de lucht en toen ineens uit de discman, maar dat kon niet want die was kapot, en toen weer uit de grond en toen weer uit de lucht en toen weer uit de walkman, maar ik keek nog es goed en dat kon helemaal niet want het geluid was veels te hard voor mn walkman en die stond niet eens aan.

Het allermooiste moment van de ganse trip was het rennen. Jack had ineens zin om te rennen (hij had wel meer rare acties, zoals van de berg af rollen enzoo) en dat rennen zag er heel kik uit, een soort waas die in een raar patroon over het zand bewoog. Hij haalde Siem over ook te gaan rennen, en dat was zo ontzettend fakkin mooi! Al mn sheit op de berg bij de vuurkuil, nix bij me (voor mij een redelijk unieke ervaring) en met Jack over die blauw geel maanovergoten vlakte hooveren... Prachtige ervaring! Zo'n klein moment dat alles helemaal perfect is...

We keken voor het eerst weer op de klok met het idee dat het 7 uur sogges was, en ja hoor, weer voor de gek gehouden door de peddies, het was 12 uur :D

We hadden voor het drinken van de taint een tzjaap van 20 cm gedraaid, van Spaanse lange vleum, en om een uur of 4, het einde van de avond, begint Jack ineens in het zand naast hem te grabbelen, en ineens toverde hij nog een flink stuk Tzjaap tevoorschijn! Het was de tzjaap waar we mee begonnen waren :D en daar hebben we dan ook de avond mee afgesloten. De trip zat tussen een joint in :P

Damn, ik heb zin om weer te trippe!

- [ Edit ] -

Achteraf gezien hebben we ons echt perfect voorbereid. Dat wilde ik ook graag, want ik had al lang niet getript en ik wilde echt een goeie trip hebben. Die plek staat voor altijd in mn geheugen gegrift als.. die plek. Ik kan niet omschrijven wat voor gevoelens ik voor die plek heb, maar ik heb daar zoveel meegemaakt. Ik heb mn geheugen ondertussen flink weggerookt, maar alle details van die plek kan ik nog terughalen.

We zaten in het midden van het eilandje, bij een uitstekend gedeelte van de helling die om het eilandje liep, met een klein bosje op de punt. Het vuur in een diepe kuil, met ook nog eens een grote muur van zand er omheen, om onze rust te verzekeren. Een flinke voorraad hout, verder genoeg hout in het bos achter ons en een grote mislukte hut als houtvoorraad de vlakte voor de helling. Twee ideale ligplaatsen op het binnenste van de helling, met het bos als fort en terugvalsbasis achter ons. Boxjes, goeie muziek, drinken, eten, kleding. En een enorm goede stemming door goed weer, gebrek aan insecten, weed en een vakantie met trip op het laatste moment.

Dit alles heeft ertoe bijgedragen dat ik fantastische trip gehad heb, met slechts een paar kleine flardjes para, die ik gemakkelijk weg kon denken, geen benauwdheid, enkel en alleen maar volop genieten, zo vrij als het maar kan. Perfect.

Het verzorgen van een goede voorbereiding is een ritueel op zich. Een ritueel kan zorgen voor een positieve trip, maar het kan ze ook meer versterken dan je verwacht, zodat het resultaat je wat kan overdonderen. Een ritueel kan vanalles zijn, zolang je er zelf maar achter staat. Kleding bijvoorbeeld kan er voor zorgen dat je je op je gemak voelt, ik heb een Australien pakkie en die zit nog steeds het lekkerst van al mn kleding, dus met dat pakkie en een paar goed ingelope sportschoenen zit ik meteen al wat lekkerder in mn vel.
Een ritueel kan zijn dat je wat kaarskes aansteekt, of van tevoren een moment als groep even stil bent. Alles wat je herhaaldelijk doet, kan je ritueel zijn.

We hebben vaak een tripwoord gehad in een trip. Zoals het deze keer ???Basterd!' was, heb ik een trip gehad waarin ik alle zinnen kon versterken en verduidelijken met het geluid ???Dzjuuu' ongeveer zoals Hans Teeuwe het zou zeggen. Ik kon het woord ook alleen maar die trip gebruiken, de volgende dag wist ik zelfs niet meer wat het was en moest ik Jack ervoor bellen. We hebben ook een hele trip lol gehad om een onderdeel van een vorige trip; het woord Poncho. Ik zat een trip terug met een handdoek om me heen op het strand te trippen, omdat het fakkin koud was. En op het moment dat Jack opgemerkt had dat het wel op een poncho leek was het ook een poncho, in elk geval met de waardigheid van een poncho. Ik voelde me er een stuk beter van en ben eindelijk uit de badste trip ooit gekomen. Een trip later hadden Bill en ik het koud, en hebben we dekens geregeld, die we om ons heen hadden geslagen en met veel plezier poncho's noemden :)

Het is wat lastig te vertalen uit triptaal, want dat is een stuk geavanceerder dan onze standaard communicatie kan bieden, maar een tripgenoot merkte laatst op: "He, wij zitten hier nu te trippen, he, het opent een poort naar andere dimensies en realiteiten… en dan te bedenken dat je dat gewoon in de winkel kan kopen!" En op dat moment zagen we zo helder als het maar kon hoe compleet belachelijk het eigenlijk is dat je gewoon op straat in een winkel een poort naar zo enorm veel meer voor geld kan ???kopen'. En dan ook nog eens zo goedkoop!

- [ Edit ] -


Een tripreport van Siem, zondag 6 oktober 2002

Zaterdagavond hard feeste bij Mark, en de volgende dag om 1 uur wakker en om een uur of 2 bij Mark en half 3 vreten.

Zondagmiddag trippe? Ja.
Ik wilde eigenlijk de volgende dag vrijnemen, maar ik had de week daarvoor al een dagje vrijgenomen omdat ik me verslapen had en Da Uil kwam langs. Maar, het zijn toch verse, dus dat kan wel. Hehe.

We gingen trippen bij Su, want de vorige keer bij Mark (die er naast woont) kwamen er allerlei mensen kijken hoe wij aan het trippen waren en dat was kut. Su heeft geen deurbel :D. Ze heeft een kamer op de bovenste verdieping (van 3, uhh de 2e?) en daarbij zit nog een soort voorkamer, maar die was erg leeg.

Om half 3 zopen we de taint ongeveer op. Absoluut niet te zuipen dat bocht, maar de Gude en Ollie vonden het gewoon lekker, die mafkezen! Ollie wilde natuurlijk weer zeker weten dattie goed zou trippe, dus die heb bijna 3 koppen op. Ik zelf heb niet eens de hele portie (van twee koppen) op, maar daar ben ik ook wel blij mee, want we hebben echt fakkin hard zitten trippen! Die paddoos waren ook wel errug blauw, misschien had dat er wat mee te maken...

Naja, ik had het spul nog geen kwartier in me maag en ik werd me daar een partij gaar! Gapen, ogen die ik nie open kon houwe, rare gare maag...
Kheb het een tijd volgehouden, maar het werd niet beter.
Ik heb nog nooit gebraakt van paddoos, dus ik wist niet echt hoe dat zou bevallen, maar uiteindelijk ben ik toch maar naar de plee gegaan. Ik was niet echt bad, ik vond het vooral irritant voor de overige triplingen, ik wilde niet dat ze bad zouden gaan omdat ze zich zorgen om mij maakten.

Dus ik naar de plee, erboven hangen, dzja, uhh...
Nix. Dus mn vinger in mn strot gestopt, dat hielp wel, maar er kwam nog altijd niet veel uit. Uiteindelijk kwamen er na heel wat gevinger een paar diep begraven smerige chemical paddo-burps naar boven, dat hielp wel een beetje.
Ik ging weer even boven kijken, maar ik was nog steeds gaar, dus ik moest weer langs de plee, om het laatste boertje omhoog te werken. Ik vond het toen helemaal niet erg meer, ik moest het er gewoon ff uitwerken.

Ollie was ondertussen ook een beetje kut, we kwamen elkaar bij de plee tegen.
- Ik voel me verkankerd.
- Ik voel me ook niet zo best.
- Hmm. Laten we naar beneden gaan.
Dus Ollie en ik op avontuur, die steile trap af. Daar hebbik overigens helemaal geen moeite mee gehad, traplopen onder de paddies is niet zo moeilijk als ik dacht. We liepen twee trappen af, en kwamen in een gang. Dat was heel wazig, we hadden geen idee of daar nu mensen woonden ofzo. We kwamen bij een deur, die naar de tuin ging, een soort binnenhofje-achtig iets. Dat was heel wazig. Het was een beetje een zootje, een vieze vijver in het midden. Ook niet echt een plek van rust. Twas wel lache, maar ook niet helemaal wat we zochten, alles een beetje oud en verrot en rommelig, dus gingen we weer naar binnen. We hebben ons nog hard afgevraagd waarom er een deur en een kast waren in die gang waar een paneel uit ontbrak, zodat je er door heen kon kijken. Tsja, toen waren we weer op de gang op de tussenverdieping, en daar was ook niet veel te beleven. Dus gingen we maar weer naar boven. Die voorkamer was lekker leeg, rustgevend, dus daar ging ik ff liggen, dat hielp wel. Ollie wist even niet wattie daar nou me aan moest, dus die deed de tussendeur open.
Iemand kon het natuurlijk niet laten om daar een grappige opmerking over te maken, dus ging ik ook maar naar binnen. Aldaar was ik nog gaar, dus ging ik in een tactische hoek op grond liggen, en toen begon het eindelijk wat beter te gaan.

De eerste trip voor Ollie (die hiervoor dus) liep alle tijd door elkaar. De Gude was de tijd nu ook kwijt. We hebben echt fakkin hard getript van die verse!

'Our trip was different', een kreet uit Fear & Loathing die vaak in mn kop zat.

We begonnen de trip met the Doors. Dat viel niet zo goed. Misschien een tikje te depri.
Later hebben we Infected een paar keer opgezet, en een bandje van Dap met Cosmic Gate. Dat was echt geweldig fakkin mooi onder de paddoos! Echt een paar van die briljante droomdeuntjes...
Vlak voordat Gers ineens uit het niets opdook had ik Vibes of the Underground opgezet, dat was ook wel lekker. En daarvoor had ik nog even weg zitten dromen met een heel mooi nummer van Quicksilver, Deep in Motion.

Uiteraard hebben we ook hard zitten genieten van les Rythmes Digitales. Voor het eerst dat ik ernaar geluisterd heb tijdens stevig trippen, en dat beviel heel goed! Van paddoos kan je zo heerlijk dancen, en op deze muziek kan je extreem lekker bewegen.

Su had een bondgenoot deze trip, het was een sprinkhaan, die er plots en ineens was. Hij zat op Su, en liep af en toe wat rond. Dan ging Su ineens para zoeken, waaristie? Waaristie? En dan keek ik even en dan zattie ergens anders op Su :P
Na een tijdje hoevde ze me alleen maar bezorgd aan te kijken en dan kon ik zeggen 'Op je rug', en dat was errug grappig onder de paddies.
Helemaal maf toen ze zich ineens omdraaide 'Zittie nou op mn gezicht?' met een sprinkhaan op dr gezicht, heel vage ervaring.
Na een tijdje had de Gude het beessie, en die keek hem heel vaag van dichtbij aan en toen istie weggesprongen en niet meer teruggekomen :)

Ergens rond de afronding van de trip dacht Su dat iemand water uit haar glas gepikt had, uiteindelijk gaf ze Mark de schuld. Die begreep er nix van, die zat helemaal in Acid House. Dus toen ze naar de plee ging waarschuwde ze iedereen dat ze de stand van het water opgemeten had. Toen ze weg was gingen we natuurlijk meteen iets met dat water doen, eerst wilde de Gude wat water er uit gieten, maar verbeterde het idee door voor te stellen er water bij te doen. Dus de Gude deed er wat bij, en toen Su na een tijdje haar glas zag was ze ineens helemaal blij, 'Er is dus toch nog goedheid in de wereld!' ofzo iets.

Su en Mark hebben ook nog een hele tijd MonkeyBall op een GameCube zitten spelen, maar dat schoot nie op. Su schoot alles mis en Mark schoot bekant alleen maar hole-in-onez ofzo.

Die Acid House was trouwens een ontzettend ZIEKE film. Die hebben we tijdens de trip gekeken, ik weet er nog maar een beetje vanaf. Sommige stukjes zijn echt heel vet, maar er zitten ook enorm gore scenes in. Dat was niet erg ofzo, maar ik werd er ook niet echt vrolijk van.

Ollie was helaas half bad gegaan deze trip.
Het blijkt dan ook zo te zijn dat Ollie depressief wordt van elektronische muziek. Dus ook van les Rhythmes Digitales, en dat is kut want dat is hele leuke tripmuziek. Op een gekregen moment ging hij naar de plee en toen die weer terug kwam wastie kneitervaag, hij bleef heel wazig met zn armen hoog tegen de deurposten staan, en stond daar een beetje de kamer in te kijken. Ook keek die nog geruime tijd vaag naar de spiegel (iets wat geloof ik niet echt handig is als je tript).
Toen ging hij op bed liggen, en Su ging eerst al die roze klamboe over zn kop heentrekken, helemaal blij; Ollie gaat trouwe! Dat was lol, en later ging Su hem een cracker voeren (Ollie heeft honger!) en die stak uit zn mond, en toen ik even niet keek hattie hem snel een stukje opgegegeten, maar later wilde die niet meer en spuugde hij het uit. Su vond dat Ollie nog honger had en bleef hem maar stukjes cracker voeren, maar Ollie had geen honger ofzo, want hij spuugde ze steeds weer uit, wat Su weer niet begreep, omdat ze ervan overtuigd was dat hij honger had :)

Dit zorgde weer voor de op dat moment hylarische set opmerkingen van Mark, 'Ik wil ook een Ollie!'. Dat was echt errug komiesch en ook waar op dat moment, want Ollie was ook echt zo'n barbiepop, helemaal lam, maar als we vroegen of het ging zeidie dat het wel ging. Stop hem even in de oplader, als je hem zat bent kan je hem in de kast zetten of onder het bed schuiven, Hee niet alles aan die Ollie geven, bewaar ook wat voor die andere Ollie!

Su ging ook op Ollie tekenen, eerst probeerde ze iets op zn voorhoofd te tekenen, maar dat lukte niet echt want hij bewoog, en toen had ze nog een horloge op zn pols getekend. Maar dat teken op zn voorhoofd was echt kik! Beetje lastig uit te leggen, en ik weet ook niet hoe de anderen dat hebben ervaren, maar dat teken, zie de jpg, dat had gewoon een vibe. Het was net een ritueel iets, het was echt zo'n magisch teken met een bepaalde kracht of betekenis.

Pas tegen het eind van de trip werd Ollie weer wakker. (Hij doet het weer! Ik dacht dattie kapot was....) Su had Ollie wijsgemaakt dat hij zelf een horloge op zn pols had getekend omdat hij wilde weten hoe laat het was. En hij geloofde het ook wel een beetje, want hij wist helemaal nix meer van die hele avond.

Toen tijdens de afronding van de trip deed Su het licht aan, en ineens zat ik in een hele leuke kamer. Ik weet niet wat het was (paddoos), maar heel die kamer was ineens leuk :)
Nix gegeten, wel koffie gedronken, dat was vaag, het zat net tussen ervaring in dus ik weet het niet. (ik weet het, vage zin)

En toen ineens, uit het niets: GERS. Ik was net ff naar de plee, dus ik had het moment van ultieme verbazing gemist, maar er hing dus wel een vage post-verassing vaagheid onder de trippers, en ik begreep eigenlijk eerst maar weinig van het verhaal, maar later snapte ik het omdat Mark hetzelfde geintje uithaalde; er was een gare buitentrap vanuit de tuin, en dan kon je op de tweede verdieping ineens je kop naar binne steken.

Toen gingen we naar Marks kamer (in de woning ernaast) en een paar gingen naar de Mac. Toen ze terug kwamen werd het nieuws bekend gemaakt dat onze prins overleden was. Ik wist tot die avond niet eens dattie de man van Beatrix was, maar het gaf de avond toch wel een aparte vibe.

Toen heb ik een frikandel gegeten en we hebben naar de Lion King gekeken, toch wel leuk om weer es te zien, en die kleuren en muziek zijn heel mooi in een natrip en ik wil wedde dat ze helemaal fantasties zijn gedurende een trip.

Ik ging om een uur of 10 / 11 weg ofzo, en toen ik tuis kwam had ik een compleet bevroren wijsvinger, dat was wel vaag. De dag erna werd ik bezwel wazig wakker, ik trok twee verschillende schoenen aan zonder het echt boeiend te vinden en ik trof mezelf daarna aan in de verkeerde hoek van de kamer, in ruststand, omdat mijn cd-rek daar niet staat.

De dag erna pik ik nog vaak allerlei symbolische shit op, intrepreteer ik sommige dingen ineens symbolisch. Kweet ff zogauw geen voorbeelden, helaas.

S'avond werd ik bij het eten bijna misselijk omdat mn gehaktbal naar paddoos smaakt, BAH! Later heb ik nog wel het een en ander bijgepraat met de tripgenoten, en het komt erop neer dat het een absoluut onverwacht heftige trip was, dat de meeste van ons het liever niet meer op zondag doen, dat smiddags trippe helemaal geen probleem is (ik dacht toch de hele tijd dat het avond was) en dat je van verse ook flink vertript kan raken!
Na, dawazzhetwelweer, dag jonges en meisjes, tot de volgende trip!


Heb jij ook een wousverhaal stuur dat dan naar Yojax!!!