Gastenboek | Downloads | Links | Contact
Aanmelden
Afdrukken Afdrukken

De Smartshop

De smartshop is een winkel die vergelijkbaar is met de koffieshop. Er zijn ook Smart Cafť's. In een smartshop verkopen ze allerlei dingen: van waterpijpen tot energie-capsules, van paddo's tot poppers. Alles wat te koop is in de smart valt onder de noemer smart drugs. Deze drugs zijn zoals het woord al zegt, slimme drugs. Bij deze drugs is een verslaving vrijwel niet mogelijk en ze tasten je gezondheid meestal niet aan omdat de uit kruiden en planten-extracten bestaan.

Onder smart-drugs vallen 3 categoriŽen:

Smart-Products = energizers, herbal XTC, e.d. bijv: Yellow Jackets
Eco-drugs = paddo's, truffels, e.d.
Smart-Nutrients = vitamines, mineralen en voedingssupplementen.

Wij zullen hier een aantal producten van de smart beschrijven, aangevuld met links om deze artikelen gelijk online te kunnen bestellen :)


Ephradine

Yellow Jacket (capsule)Efedrine is een kruidenextract van de plant Ephedra dat te vergelijken is met caffeine, alleen dan veel sterker. Efedrine geeft een enorme energiestoot. Efedrine is erg goed om wakker te blijven en om zwaar werk te verrichten. Tevens is het een vetverbrander, dus de energie die vrijkomt komt ook weer ten goede van de lijn. Op internet worden Stackers vooral aangeprezen als afslankpil, met als bijwerking hyperactiviteit en een speedy gevoel. Wij yojaxers zien dit natuurlijk precies andersom! Concentratie neemt toe, maar efedrine is geen helper voor moeilijk denkwerk, je haalt namelijk sneller dingen door elkaar. Het is goed te gebruiken voor: wakker blijven tijdens het uitgaan, alert blijven tijdens het werk, het maken van teksten voor talen, snel dingen samenvatten, etc. Efedrine werkt 6-12 uur lang. De stof zit in veel smartdrugs, zoals yellow jackets, stackers, ephradine 325/650/850ml. Welke soort het beste werkt verschilt van persoon tot persoon. Gewoon uitproberen dus.

Trouwens: efedrine is chemisch verwant aan amfetamine (oftewel speed), het verschil is echter dat efedrine niet zo sterk is als amfetamine, en dat het niet/nauwelijks verslavend is.

- Online Stackers bestellen? Klik hier voor Stackers, Energizers met explosieve kracht!


Ginseng

Ginseng is een kruid dat een energiestoot geeft, stress weghaalt, je helderder laat denken en vet verbrand. Als je bijvoorbeeld nog erg veel te doen hebt en je ziet er tegen op dan haalt ginseng de stress weg en geeft je extra energie, zodat je extra hard er tegen aan kan.


Poppers

Poppers is een klein potje met daarin een doorzichtige vloeistof. Zodra je het potje opent verdampt er een deel van de vloeistof. Dat dien je op te snuiven en dat brengt ong. 1-2 min. wappie-ness met zich mee. Na ongeveer tien seconden werken de poppers en lijkt het alsof je hoofd erg warm wordt en je wordt vrij wappie. Dit is goed te doen als je zat bent of onder de paddo's zit, want dan werkt het langer en heviger. Een potje voor 15 gulden, beste is RUSH, met zo'n potje doe je ongeveer drie weken, tenminste bij dagelijks gebruik. Wij hebben het wel eens voor elkaar gekregen om met z'n 4en zo'n flesje in 1 avond weg te snatsen.


Paddo's

Zie: paddo info.


Waterpijp

Voor degene die niet weten wat het is: een pijp met water waardoor je je wiet/ hash rookt. Het gevolg is dat je 80x zo stoned wordt. Prijs 15-115 euro.

- Waterpijpen online bestellen? Mooi en niet duur - Klik hier!


Hashpijp

Dit is een klein pijpje, speciaal voor het roken van hash. Door het pijpje roken is veel lichter, ideaal voor astmapatienten. Een ander voordeel is dat en een voordeel is dat er geen vieze verslavende tabak bij voorkomt en je wordt veel wappieer van een kleinere hoeveelheid. Van het puur roken van hash wordt je high, dit betekent dat je niet super suf wordt maar meer wappie wordt in je kop. Als je erg veel op hebt kunnen geluiden vervormen en zelfs geimagineerd worden. Pijpje kost tussen de 5-15 euro, een wappie hoeveelheid hash kost 5 euro.

- Pijpen online bestellen? Voordelig en discreet - Klik hier!


Vitamine C

Ons lichaam is afhankelijk van producten die vitamine C bevatten, omdat ons lichaam het zelf niet kan produceren. Als je extra vitamine C slikt, bijvoorbeeld in pilvorm neemt je waakzaamheid toe, je kunt je beter concentreren en je bent beter bestand tegen ziektes. Vitamine C helpt ook tegen het vergeten van gebeurtenissen als je weer eens te zat bent. Al met al een aanrader dus, gebruik het voor proefwerken of voordat je gaat zuipen. Voor vitamine c hoef je niet per se naar de Smart, je kunt het nl. ook halen bij de drogist of supermarkt.

- Online vitamines en voedingssupplementen bestellen - Klik hier